bio mąka z orzechów włoskich częściowo odolejona 500 g marki Ölmühle solling - 1
Ölmühle Solling Bio mąka z orzechów włoskich częściowo odolejona 500 g - Zdjęcia produktu

Bio mąka z orzechów włoskich częściowo odolejona 500 g (Ölmühle Solling)

Zdrowa żywność Ölmühle Solling
Ocena: suma recenzji i opinii:

Dostepność na dzień 21.12.2024: w magazynie

Opis produktu Ölmühle Solling

BIO Mąka z orzechów włoskich częściowo odolejona to drobno zmielona mąka z orzechów włoskich, która powstaje ze świeżo skategoryzowanych, nieprażonych orzechów włoskich, z których najpierw wytłacza się olej, a następnie się je mieli.

dzięki temu gromadzi tylko 10,4 g tłuszczu, w tym 7 g prawidłowych omega 3. Jest bogata w białka roślinne, błonnik i idealnie pasuje do słodkich i słonych wypieków.

Informacje podstawowe oraz specyfikacja:

Kategoria

Producent

Cena

-

Opinia użytkowników

-

Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:

  • Porównywarka najlepszych sklepów
  • Ranking ofert według cen
  • Zdjęcia, opinie i recenzje