Brak produktu
Opis produktu Celiko
Mieszanka na ciasto drożdżowe bezglutenowe Celiko, 200g
Mieszanka mączna na Ciasto drożdżowe producenta Celiko to produkt bezglutenowy, w którego składzie znalazły się m.in. Skrobia kukurydziana i ziemniaczana, mąka ryżowa i suszone drożdże (1,5%). Celiko produkuje swoje wyroby z wysokiej jakości komponentów, zgodnie z reżimem produkcyjnym, który zagwarantuje deklarowany skład czynników alergennych (np. Gluten, fenyloalanina). Ten koncentrat ciasta drożdżowego wspaniale spełni oczekiwania podczas przygotowywania słodkich ciast, babeczek, pączków czy drożdżówek. Mieszanka mączna na Ciasto drożdżowe będzie nieprzeciętnym wyborem dla tych wszelkich, którzy ograniczyli albo całkowicie usunęli ze swojej diety gluten.
elementy:
skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, cukier, skrobia ziemniaczana modyfikowana, mąka ryżowa, substancja zagęszczająca: pektyny, drożdże suszone (1,5%), sól.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1496KJ/357Kcal
Tłuszcz 0g
w tym kwasy tłuszczowe 0g
Węglowodany 85g
w tym cukry 20g
Białko 1,5g
Sól 0,27g
Alergeny:
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska
Dane i specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Kod EAN
Cena
Opinia użytkowników
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje