Opis produktu W. LEGUTKO
Nasiona na kiełki
JARMUŻ CZERWONY
JARMUŻ CZERWONY
Legutko
Kiełki jamużu są cennym źródłem witaminy A, C, K i wapnia, potasu, sodu i żalaza. Mają lekko pikantny smak. Ich spożywanie wspomaga udkład niepodatnościowy. Polecana są jako dodatek do surówek, sałatek, kanapek, twarogu.
Produkcję kiełków najlepiej prowadzić na kiełkownicy. Opłukane nasiona moczyć przez 1 - 2 godziny w przegotowanej, letniej wodzie, a następnie nasiona równomiernie rozłożyć na szalce kiełkownicy. Nasiona przepłukiwać dwa razy dziennie. Kiełki są gotowe do spożycia po 5 - 7 dniach.
Termin ważności: minimum 12 miesięcy
Waga netto: 5g
Informacje oraz specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Kiełki
Kod EAN
5903837491438
Cena
-
Opinia użytkowników
-
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje