Opis produktu W. LEGUTKO
Kiełki są dla organizmu źródłem cennych części odżywczych, witamin i soli mineralnych. Kiełki pora zawierają liczne witaminy z grupy A, B, C i E, a także pokaźne ilości żelaza, fosforu, jodu i miedzi. Kiełki pora mają lekko ostry smak.
Kiełki znacznie ograniczają poziom złego cholesterolu i wspomagają układ wytrzymałościowy. Polecane są jako dodatek do surówek, sałatek, kanapek. Przed wyłożeniem nasion do pojemnika wypłukane zamoczyć na 3 - 6 godzin w ciepłej wodzie.
Kiełki produkować w słoiku albo prowadzić na kiełkownicy. Po 3 - 4 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
Dane oraz specyfikacja:
Kategoria
Producent
Rodzaj
Kiełki
Kod EAN
5903837491476
Cena
-
Opinia użytkowników
-
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje