Opis produktu D'amico
Anchois w oleju Damico - to produkt wysokiej jakości i wielkich walorach odżywczych i smakowych.
Filety z anchois w oleju słonecznikowym marki D’Amico nie potrzebują akompaniamentu innych składników, aby podbić podniebienie Twoje i Twoich gości. Znakomite bez dodatków albo jako kropka nad i w połączeniu z chrupiącą grzanką posmarowaną prawdziwym masłem. Anchois są uniwersalnym składnikiem wielu kuchni, wybitnie wyróżniającym smak każdego dania. Świetnie sprawdzą się do pizzy czy wykwintnych sałatek.
Anchois w oleju zaspokaja zapotrzebowanie na wapń, cynk, żelazo i fosfor. Bez dodatków i substancji konserwujących.
Filet z sardeli, (Engraulis Encrasicolus) olej słonecznikowy, sól.
stworzono we Włoszech.
słoik 80g
Damico to symbol dobrego smaku i wysokiej jakości.
producent D’Amico została założona w 1968 roku przez braci Francesco i Mario D'Amico.
aktualnie jest jedną z wiodących firm we Włoszech specjalizujących się w tworzeniu żywności konserwowanej.
Pierwszym produktem D’Amico były „Anchois z Wybrzeża Amalfitańskiego", ale od początku lat 70-tych firma była dodatkowo obecna na rynku warzyw, grzybów i oliwek, rozwijając z czasem duży asortyment.
aktualnie D’Amico skupia swoją działalność wokół rynków Sottoli (przetworów warzywnych w oleju), Sottaceti (przetworów warzywnych w occie), oliwek, przypraw do ryżu, gotowych sosów, pesto i kremów, roślin strączkowych i zbóż, dostępnych w liniach tradycyjnych i naturalnych.
D'Amico eksponuje się wysokimi standardami jakości w procesach i usługach dzięki produkcji prowadzonej w postępowych zakładach Pontecagnano Faiano i Rovereto, dokładnej selekcji ascetycznców, nieustannym poszukiwaniom nowych produktów i innowacyjnym metodom przetwarzania oraz innowacyjnym technicznie systemom produkcyjnym.
Dane podstawowe i specyfikacja:
Ranking ofert - najlepsze promocyjne ceny 2024:
- Porównywarka najlepszych sklepów
- Ranking ofert według cen
- Zdjęcia, opinie i recenzje